Om Oss

Möt Clean Smart

Clean Smart

Välkommen till Clean Smart, där renlighet möter perfektion! Vi är ett dedikerat team av städproffs som är engagerade i att leverera fläckfria utrymmen för både privatpersoner och företagskunder.


På Clean Smart förstår vi vikten av en ren och hälsosam miljö. Med års erfarenhet inom branschen har vi finslipat våra färdigheter för att kunna erbjuda förstklassiga städtjänster skräddarsydda för att möta våra kunders unika behov.


Om Cleansmart

Det som skiljer oss åt är vår uppmärksamhet på detaljer och vårt engagemang för excellens. Vårt team består av välutbildade individer som brinner för det de gör. Vi använder branschledande tekniker och miljövänliga produkter för att säkerställa en fläckfri finish varje gång.


Oavsett om du behöver regelbunden underhållsstädning, djuprengöring eller specialtjänster så har vi lösningen för dig. Vårt mål är inte bara att uppfylla dina förväntningar utan att överträffa dem, vilket lämnar dig med en yta som gnistrar och skiner.


På Clean Smart tror vi på att bygga långvariga relationer med våra kunder baserade på förtroende, pålitlighet och enastående service. Kundnöjdhet är vår prioritet och vi går utöver det vanliga för att säkerställa att varje kund är nöjd med resultatet.


Upplev skillnaden med Clean Smart. Kontakta oss idag för att boka din nästa städning!

Vårt team

Våra erfarna rengöringsexperter

Vi på Clean Smart har över 10 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa kommersiella rengöringstjänster. Vårt team har den kunskap och kompetens som krävs för att möta alla kunders behov och önskemål.

Clean Smart Städfirma

Catarina Lundström Jidetorp

Key Account Manager

catarina@cleansmart.se 

Clean Smart Städfirma

Mikael Sundström

Sales & Customer Relations Manager

mikael@cleansmart.se 

Kontakt städfirma cleansmart

Kontakta oss för mer information och få ett kostnadsfritt offert redan idag!

 
 
 
Privat person
Företag
 
 
 
 
 
 
unsplash