Städfirma Cleansmart Services är ett proffesionellt och serviceinriktat företag som erbjuder de flesta lokalvårdstjänster. Vi levererar våra tjänster både i Sverige och Danmark. Städbolaget etablerades i Stockholm där vi idag har vårt huvudkontor.

Vi använder moderna städmetoder, utbildad och trevlig arbetskraft för att nå högsta kvalitet inom städservice. Det vi fokuserar oss mest på är miljö, kvalité, säkerhet och ser till att kunderna är tillfredsställda. Detta gör vi genom att för var och enskild kund skräddarsy en service utefter kundens krav.

Företagets objektiv är att erbjuda våra kunder högkvalitativ städning utfört på ett proffesionellt och miljötänkande sätt. Vi jobbar med många kända och medelstora företag i dagsläget. Städföretaget har en bred kundkrets utför flera städtjänster som: flyttstädning, byggstädning, storstädning, hemservice, kontorsstädning, trappstädning, hotellstädning, skolstädning, restaurangstädning m.m. . Vi erbjuder även idag också våra tjänster till internationella verksamheter som t.ex. Ambassader. Detta innebär att vi har väldigt stor erfarenhet av olika branscher och uppdrag och kan därför uppnå all sorts arbete.