Städfirma, städföretag och städbolag är tre olika ord men en och samma mening och samma sak är det när det gäller alla städfirmor men det som skiljer de fran varandra är kvalitet pa deras städservice.

Kvalitet för Cleansmart är något vi ser väldigt hårt på. När vi tar oss an ett uppdrag ser vi till att uppfylla kundens krav.

Våra distriktschefer håller kontakt med kunden angående kontinuerliga kvalitetsrapporter, kvalitetsuppföljning, miljöutredningar, kund- och personalmöten.

Vi har även hög serviceberedskap och en hög kunskapsnivå.

För att ni ska få ett bättre kvalitet på er service för varje gång vi utför lokalvårdstjänst hos er, arbetar vi aktivt med att ständigt förbättra våra städmetoder och kompetensutbilda våra medarbetare.

Vi använder oss av Microfiber vilket är en väldigt populär städmetod i dagsläget. Torrt microfiber drar åt sig smuts och damm genom statisk elektricitet och fuktat microfiber suger åt sig smuts och damm genom kapillärkraft.

Cleansmart uppfyller alltid kundens krav på ett säkert och miljövänlig sätt. Vi förbättrar vårt företag kontinuerligt på vad som är mest miljö-anpassatt. Med andra ord så välkomnar vi nya städmetoder och idéer som är miljövänliga.

  • Alla våra medarbetare arbetar med ett stort ansvar jämtemot miljötänkande.
  • Vi använder miljövänliga städmetoder och miljömärkta medel.
  • Vi har stora krav på våra leverantörer.
  • Ständigt kollar på hur vi kan förbättra hanteringen av återvinningsbara restprodukter.
  • Mäter resultat av miljöarbetet genom interna revisioner.

Cleansmart har hårda krav på sina medarbetare.

Alla våra medarbetare går igenom en internutbildning som pågår i 14 dagar.

Våra utbildningschefer måste ha minst 3 års erfarenhet för att utbilda vår personal.

Under utbildningen lär sig våra medarbetare också om alla säkerhetsanvisningar, Hurvida hanteringen av olika kemikalier går till och dosering. Även miljövänliga städmetoder och hur arbetet utförs med högsta kvalitet är en stor del av utbildningen.

Våra medarbetare har goda chanser att få en karriär inom företaget och duktiga medarbetare befordras kontinuerligt för att bibehålla den interna standard vi har.

Cleansmart välkomnar varmt studenter och arbetslösa att arbeta med oss och vi lovar att erbjuda de en unik karriär.

Utefter medarbetarnas kunskap och erfarenhet kan de befodras till Arbetsledare, Utbildningschef eller Distriktschef.